Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
wypożyczone
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Filia "Niedźwiadek"
(1)
Filia "Skorosze"
(1)
Filia "Szamoty"
(1)
Autor
Gillies Andrea
(1)
Inchauspé Jessie
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(2)
Język
angielski
(2)
Temat
Glikemia
(1)
Glukoza
(1)
Insulinooporność
(1)
Leczenie dietą
(1)
Literatura amerykańska
(1)
Otyłość
(1)
Powieść psychologiczna amerykańska
(1)
Profilaktyka otyłości
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
On a hot summer s afternoon, Ursula Salter runs sobbing from the loch on her parents Scottish estate and confesses, distraught, that she has killed Michael, her 19-year old-nephew. But what really happened? No body can be found, and Ursula s story is full of contradictions. In order to protect her, the Salters come up with another version of events, a decision that some of them will come to regret. Years later, at a family gathering, a witness speaks up and the web of deceit begins to unravel. What is the white lie? Only one person knows the whole truth. Narrating from beyond the grave, Michael takes us to key moments in the past, looping back and back until - finally - we see what he sees.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia "Niedźwiadek"
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821-3 amer.(magazyn) (1 egz.)
Książka
W koszyku
Glucose revolution : the life-changing power of balancing your blood sugar / Jessie Inchauspé. - London : Short Books, copyright 2022. - 319, [1] strona : fotografie, ilustracje, wykresy ; 22 cm.
Dietary science is on the move. For decades, people were wrongly focused on reducing fat and calories, whereas we now know that the real trouble-makers are the foods that deregulate our blood sugar levels. In writing both clear and empathetic, biochemist Jessie Inchauspe explains why blood sugar spikes are so bad for us and how to flatten those spikes to transform our health. By analysing decades of research and running thousands of original experiments on herself wearing a continuous glucose monitor, she has distilled 10 simple and surprising hacks that can be easily incorporated into everyday life. By the end of this book, you'll be aware of how food impacts your biology. You'll know which breakfast choices may be causing your cravings, in which order you should eat the food on your plate, what not to do on an empty stomach, which foods lead to mood swings, and how to avoid being sleepy at 3pm. You'll evolve the way you eat, take control of your health, and your life will flourish. źródło opisu: materiały wydawcy
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia "Skorosze"
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 613 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Filia "Szamoty"
Brak informacji o dostępności: sygn. 613 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej